Påskesentralen i Telemark åpnet. Flere oppdrag i løpet av det første døgnet.


Påsken har just startet og utfarten har vært lav til middels i store deler av fylket
. Det startet fredag med 3 oppdrag fra AMK, samt et redningsoppdrag for Politiet. Alle disse oppdragene ble løst i løpet av kvelden. Det fortsatte lørdag morgen med nytt oppdrag. Oppdragene har vært på Lifjell, Tuddal, Rjukan og Blefjell. I skrivende stund har Drangedal Røde Kors Hjelpekorps bistått AMK med å hente en skadet skiløpet i langrennsløypene på Gautefall. Dagen i dag har vært preget av delvis skyet vær, men aktiviteten i fjellheimen har vært tilstede. Flere hjelpekorps melder om godt med folk i anlegg og løypenett, og heldigvis har skadene vært få. Skadene så langt har vært av type bruddskader og kutt

consider these local therapies. Additionally, individual• Office Intracavernosal Injection Tests How long does cialis last?.

. Disse har skjedd i både skianlegg og løypenett, i tillegg har det vært respondert på sykdom andre steder. Totalt det første døgnet har det vært registrert seks skader i Telemark. Det er bare i Oppland det er registrert flere skader det siste døgnet.

Monica og Amanda, PRKH, sjekker utstyret (Foto: Kenneth P. Kvanaas)

 

Mens andre har jobbet med skader, bruker andre tiden til å sjekke utstyr og passe på at dette er i orden dersom det skal bli behov. Amanda og Monica fra Porsgrunn Røde Kors Hjelpekorps benytter muligheten til å sjekke at alt er i orden på vakt ved Haukeli Skisenter.

Hjelpekorpserne du møter hjelper deg gjerne dersom du har behov for litt bistand. Se vår oversikt over hvor du finner våre mannskaper i påsken

 

Vi ønsker alle en fortsatt fin påske, og minner om fjellvettreglene.

De reviderte fjellvettreglene fra 2016