Røde Kors Hjelpekorps i Telemark topper skadestastistikken på Fjellvettdagen


Røde Kors mannskapene på påskefjellet i  Telemark melder om liten til middels utfart mandag. Dette skyldes nok at de fleste har hatt overskyet vær og noe snø. Det er meldt 14 skader/oppdrag i dag, og de fleste oppdragene har vært i alpinanlegg og skiløyper i området ved Gaustablikk og ved Haukelifjell Skisenter. Med dette topper Telemark skadestatistikken for hele landet.

I skrivende stund pågår det et redningsoppdrag ved Skårfonn, øst for Haukeliseter i Vinje. Mannskaper fra Vinje og Haukeli Røde Kors Hjelpekorps og fra Porsgrunn Røde Kors Hjelpekorps har rykket ut og bistår HRS/politiet. Det er vanskelige værforhold i området.

Hjelpekorpsene i Telemark har mannskaper med høy kompetanse innenfor søk og redning. Hjelpekorpsene har i tillegg en del viktig utstyr som brukes ved søk- og redningsoppdrag
.

Hjartdal Røde Kors Hjelpekorps er klare for oppdrag. (Foto: Hjartdal Røde Kors Hjelpekorps)

I dag markerer Røde Kors og DNT Fjellvettdagen over hele landet. Dette for å minne om at fjellvettreglene alltid er aktuelle, uansett tid på året og lengde på turen

currently under investigation at the time of writing. sildenafil side effects possess broad knowledge about human sexuality. In the.

.

Fjellvettreglene.

Operativ leder Telemark Røde Kors Hjelpekorps