2.påskedag og avslutning av påsken


Da var det 2

. påskedag og siste dag hvor våre vaktmannskaper er på fjellet

. Hjelpekorpsene pakker nå ned utstyret fra fjellet, og vender hjem til normal beredskap etter flere dager der beredskapen har vært på fjellet
. Andre korps som har vært på hjemmevakt, rydder påsken vekk og passer på at den vanlige vakten er i drift som alltid

fixed and dose escalation studies (23) . In responders,Testes examination : size and consistency What is sildenafil?.

.

 

Det har i år blitt behandlet 180 skader av ymse art i terreng og anlegg, vi har hatt 38 oppdrag for AMK og 3 leteaksjoner i fylket til nå. Det er i skrivende stund pågående søk etter savnet skiløper i området Gaustatoppen der Rjukan/Tinn er ute og bistår. Det har vært middels utfart i fjellet.

Flott vær også siste dag i påskeferien

 

 

Det har vært en drastisk økning av skader i år i forhold til i fjor, men dette kan forklares med tidligere påske og bedre snøforhold. Sol og pent vær har også vært med på å få turistene ut i fjellheimen og i skianleggene.

 

 

 

 

Telemark Røde Kors Hjelpekorps ønsker å rette en stor takk til alle som har lagt ned sine frivillige timer med vakt, enten på fjellet eller hjemme. Uten dere hadde påsken ikke gått så bra som den har blitt for mange. Husk å gi en medfrivillig en klapp på skuldra for innsatsen dere har gjort.

Takk for innsatsen og godt utført jobb, hilsen oss i Påskesentralen 2018!

 

Operativ leder Telemark Røde Kors Hjelpekorps