Fire skadde personer hentet av Røde Kors i påskefjellet.

Godt påskevær på Gautefall

Vi har behandlet totalt sju skader i løpet av dagen, i hovedsak så er dette sår/kutt i anlegg og terreng. Mannskaper ifra flere lokale Hjelpekorps har vært ute på fire henteoppdrag for AMK, der personer i terrenget har hatt behov for bistand fra ambulansetjeneste . Alle disse er nå i skrivende stund avslutte, disse skadene er kommet etter fall på langrennski . Som i går så kan vi melde om at det er hardt og skarpt føre når en kommer på utsiden av oppkjørte skispor, og det er fort å få et ublidt møte med snøen.

Mannskaper ifra Telemark RKH deltok også i forbindelse med snøscooterulykken som fant sted ved Tokke i dag . Der bistod vi med 13 snøscootere og 24 mannskaper fra både Tokke Røde Kors Hjelpekorps og Vinje og Haukeli Røde Kors Hjelpekorps.

Vi kan melde om middels utfart ifra påskefjellet, og det ser ut til at det er mange Telemarkinger som bruker langrennskiene sine i det fine påskeværet. Vi oppfordre turistene til å være flinke med bruken av solkrem og solbriller.

Husk også at i dag 15

by specialized testing and should be treated by an sildenafil complaints. Objective testing (or partner reports) may be.

. april er det innfør generelt forbud mot åpen ild i skog og mark. Flere steder er det nå veldig tørt, så vær forsiktig.

Så langt denne påsken har Hjelpekorpsene i Telemark behenadlet 32 skadde personer, dette er gjevnt fordelt mellom skader i terrenget og i skianlegg.

Notodden Røde Kors Hjelpekorps har vakt på Nordstul, Blefjell

Rådgiver hjelpekorps og beredskap Tlf.: 945 45 424 jorn.kristensen@redcross.no