Strålende påskevær

Vaktmannskapene i Telemark kan melde om strålende vær, stor utfart i store deler av fylket. Hjelpekorpsene i Telemark har i dag behandlet 8 skader. Her er det både brudd/forstuing og sår/kutt det går i. Vi har også bistått på 2 oppdrag sammen med ambulanse-tjenesten. Det er hittil i påsken blitt behandlet 26 skader, og vi har vært totalt 175 mannskaper på fjellet forskjellige steder rundt om i Telemark.

Bilde ifra ett tidligere oppdrag i påsken. Foto: Bø/Sauherad røde kors hjelpekorps

Vil også minne i dag å sjekk varsom.no med tanke på skredfare. Dersom uhellet er ute, så ring 113.

Leder for distriktsrådet Hjelpekorps, Siw Bastnes, og distriktstyreleder Trond Midtbøen reiste skjærtorsdag rundt til de åtte hjelpekorpsene i Telemark som hadde beredskap på hytter og hus i utfartsområdene i fylket vårt. Her er litt av beredskapsgjengen fra Porsgrunn Røde Kors som bemanner hytta på Haukeli.

Operativ leder Telemark Røde Kors Hjelpekorps