Styrearbeidet som endte i bryllup

Styrearbeidet som endte i bryllup
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16. mars giftet nestleder for Skredgruppa i Telemark, Jonas Stourup, seg med hjelpekorpseren Kristine Tørnes. Skjærtorsdag drar de nygifte på bryllupsreise – på påskevakt til Gvarvbu.

Dagens skader i Telemark:
I dag har vi hatt 1 skade i terreng, 3 skader i anlegg og ingen skader andre steder. 2 amk-oppdrag i dag. Dagens tall setter oss nest øverst på skadetabellen i distriktene som Røde Kors har aktiv påskevakt.

For rundt 10 år siden satt Kristine i lokalstyret til Bø og Sauherad Røde Kors da et nytt medlem kom inn i styret. Det var Jonas.

Lokalforeningen sto i noen tøffe år og foreningen hadde mange utfordringer å løse. Det ble ekstra mange styremøter for å fikse opp i floker og sette ny retning for foreningen. Styret møttes ofte og de måtte dele seg opp i mindre grupper for å ta tak i ulike tema. Jonas og Kristine endte stadig vekk opp sammen og samtalene dreide etterhvert mer og mer over til andre tema enn styrearbeid.

Det var skikkelig snøstorm og lite sikt i skiløypene på Lifjell på bryllupsdagen, men det la ingen demper på stemningen.

En dag inviterte Kristine Jonas hjem til seg på en film en fredags kveld og resten er historie. I mai 2016 ble de to offisielt sammen og 9 måneder gamle Storm er en del av den lille familien. Lørdag 16. mars giftet de to seg på Anebyflåtin ved Lifjell i skikkelig snøstorm.

Hjelpekorpset fra Bø og Sauherad Røde Kors var med som sanitetsvakter og gjester.

Som bryllupsreise har paret valgt å ta turen opp til Gvarvbu på påskevakt for å sørge for tryggheten til påsketuristene.

Hjelpekorpset i Bø og Sauherad Røde Kors er ikke bare nære venner, men også heiagjeng.
Dagen etter vielsen, gløttet sola frem og det nygifte paret kunne få et portrettbilde uten is i fjeset.